csütörtök, április 20, 2006

Snoopy

Pár napja Snoopy figyel a falakról. Alakulunk, már a kiságy is összeszerelve, egyelőre csak macik vannak benne, azzal próbálkozunk, azokon gyakorolunk. A pelenkázás már jól megy, a macikák rendesen is szopiznak, büfi helyet azonban csak méz csorog ki a szájukon.

A minap Kriszti anyuka azt mondta, ki kellene próbálni a babakocsit is, hogyan lehet vele mozogni a városban. Odáig azért nem jutottunk, hogy a macit is beleültessük, s azzal induljunk sétálni. Én mindenesetre felvetettem ezt az ötletet is anyukának, de elzárkózott. Leszavazott a parlamenti többség.

Nem tudom, hogy ez így lett e direkt kitalálva, de az elmúlt hetekben már nemcsak az asszonyka, de én is rendszeresen felébredek éjszakánként, persze leginkább akkor, amikor az éccaka közepén kicsi Blanka kicsi anyukája éppen dolgát végezni indul - minimum háromszor - vagy éppen a kiscsaj randalírozik odabent, s amiatt kell fel. Lehet, hogy így készül nemes testünk az eljövendő szép napok, illetve éjszakák különös fentléteire. Possible maybe.

Mi felkészültünk. Igen, igen. Hajrá Blankaország, hajrá magyarok, hajrá mi.

hétfő, április 10, 2006

Minggyá

Kicsit hanyagyoltam, jaj.

Minden zajlik a maga útján. Lakás átalakult, már szinte minden megvan. illetve dehogy. Mindig van új, ami még kell, sosincs vége. Majd húsz év múlva. Talán. De akkor is majd mindig jön a csajszi, hogy nincs egy göncöm, amit felvegyek, csak mozira kéne egy kicsi. Mennyi lesz addira egy mozijegy?

De ez így van jól, ennek van csak értelme. Minde egyéb kamu, porhintés, hazugság, politika.

Minggyá május 17.

Kicsi lesz vagy nagy? Kerek vagy hosszúkás? Csúcsfej vagy gömb? Csendes-ülős vagy ordítós?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...