szerda, március 28, 2007

Fütyik

Hát nem is tudja a megzavart Kispapa, hová is nézzen, kapjon. Szörnyű egy világban élünk. Pár napja a kiscsaj anyukájával vendégségben volt (személyiségi jogok miatt a pontos időpontot, helyszínt és a résztvevők nevét megváltoztattuk, kikockáztuk, eltorzítottuk - a szerk. ), ahol is két fiatalemberrel és anyukájukkal találkozott.

Eddig még nem is lenne semmi baj. Lehet ismerkedni, kapcsolatokat építeni - természetesen a jó ízlés keretein belül -, pláne tehetős, jól menő kiscsávókkal. Na nem mintha csak az számítana. Természetesen nem.

Nade. Olyasmi jutott véletlenül a Kispapa kis fülébe, amely erősen elgondolkodtatta a mai erkölcsöket illetően.

Fütyik.

Erről is szó esett ottan. Méghozzá a jelen lévő két kiscsávó fütyijéről. Arról a Kispapának nincsenek információi, hogy a kiscsajszi jelen volt e ezen beszélgetés során, vagy ha jelen volt, mennyit is fogott fel belőle, de ez amúgy is felháborító.

Arról is volt szó, hogy kinek mekkora. Már alig tíz hónaposan. Az egyiknek ekkora ---------, a másiknak ekkora ------. Úgy körülbelül.

A nagyobb tulajdonosának ráadásul középre, egyenesen felfelé kell a fütyijét igazítani, mert ha oldalra fittyen a fütyi, kijön a pisi a pelenkából.

A kisebb tulajdonosának nincsenek ilyen problémái. Abból egyesek szerit még nagyobb is lesz.

Micsoda erkölcsök!

A kiscsajszi első születésnapjára erényövet vesz a Kispapa. Egy kulccsal. Ami a megfelelő helyen lesz.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Őőőőőő hmmmmmm. Én csak annyit fűznék hozzá, hogy ez a fütyiigazgatás dolog csak Mami mániája, ha ki akarok pisilni, úgyis megteszem :) De ha Ő ettől nyugodtabb...
Egyébként meg:
-Blanka mindent hallott
-ezen felül szemre is vételezte a dolgokat.
Ja és még valami: Nem Én voltam! Ott sem voltam!! Azt sem tudom miről van szó!!! :)

kispapa írta...

Persze, persze.

De vigyázat!

Kis - Big Brother - papa is watching!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...