hétfő, október 15, 2007

Bécs, egyelőre utoljára I.

Minek után a kis Bori egyre inkább – nem meglepő módon és szerencsére – növekedik, mármint a mama pocakjában, ugye, ezért még egy bécsi kiruccanás be lett illesztve a nagyon elfoglalt Blanka és kicsi családja életébe. A biztosítók egyébként sem kötnek kedves, terhes ügyfeleikkel a 28. hét után biztosítást…

Pénteken indult a járat, a mama igyekezett délelőtt jól lefárasztani a kiscsajt, hogy aztán végigaludja majd az autóutat Bécsbe. Az elképzelés nagyszerű volt, csak éppen gyakorlatban nem működött: a kiscsaj szinte végig fent volt. Viszont rendesen kislány volt: szinte végig csöndben, érdeklődve, cumizva töltötte az utat.

A bécsi nagybácsi, Zolikáék-Zsuzsiék új pecójában aztán este ment a buli, a kis Blanka pörgött Fábival és Levivel, akik először egy kicsit meglepődve fogadták a birodalmukba beférkőző csajt. De ez nem tartott sokáig.

Szombaton aztán a reggelit követően egy kis kirándulás Grinzing irányába, annál tovább, Bécs fölé. Itt van egy kis háziállatpark, ahol a városi gyerekek először léphetnek libaszarba, s először nyalathatják végig az arcukat kecskével. A kis Blanka természetesen nagyon élvezte, na a fent említett példákat szerencsésen megúszta. Viszont életében először rollerezett. Is.

Délután kis pihit követően aztán jött a nagy zabálás, méghozzá egy running-sushi bárban. Csak jöttek és jöttek a sokszor be nem azonosítható valamik, de azért jól esett az ízlelőbimbóknak. A kis Blanka is nyomta, legjobban a szirmot.

Ezen a napon volt a múzeumok éccakája, úgyhogy a fiúk Zoli nagybácsi, Fábi, Levi, Kispapa estefelé a bécsi Technikai Múzeumban tett látogatást. Ahol Zolinak és Levinek egy hatalmas pókkal gyűlt meg a bajuk. A Kispapa közben bringákat nézett.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...