péntek, január 18, 2008

Köldökcsonk 2.0

Eme nagyszerű, szeretett, sokak által olvasott internetes naplóban - blogban - már esett szó a köldökcsonk intézményéről. Most megint fog, hiszen itten van egy második nagyszerű, kedves, aranyos, szép gyermek is. Igen, a Boji.

Úgy tűnik, Kispapáéknál ez az izé, a köldökcsonk sokáig szeret fent lenni. Ugyanis a kis Boji - már pár perccel - elmúlt 5 hetes, s az a fityegő még mindig ott van. S most aztán már tényleg leeshetne, már azért is, mert a Kismama ilyenkor elkezd filózgatni, netezgetni, hogy miért is van még ott a csonk, ahol már nem kéne lennie, s talál is sok borzalmas betegséget, amelyre utalhat eme késlekedés.

Szóval még ott van, hiába a sok púderezés, alkoholizálás, miegymás. Pár napja egy doktor néni azt mondta, annyira nem para, de tessék erősebben alkoholizálni. Meg azért a sebészetre is elküldték a csajokat, ahol ránézésre azt mondták - azaz vizsgálás nélkül -, hogyha 8 hetes koráig nem esik le, akkor leszedik, s kivizsgálják, "nincsen e valami immunhiányos betegség a háttérben". Anyátok hogy van?

Ezzel nem lesz gond. Mármint az alkoholizálással. De már tényleg leeshetne ez a csonk, már úgy is kellene valami újabb megoldásra váró probléma. Ami van is, egyébként.

Hiszen a kiscsajok, főleg inkább a Blanka elkapott valami fosós-hányós vírust. (Egy kiscsávótól, aki pár napja volt itten vendégségben. Persze szentemre itt jött rá a hányás, majd a fosás, a nagyon drága IKEÁ-s szőnyeget rondította össze szegényke. Persze nem tehet róla, NO MEG AZ ANYUKÁJA SEM, de hát ez így szok lenni.)

Persze éppen akkor jött ki a fosás-hányás, éccaka, amikor másnap Kispapának elég parás-peres napja volt. De hát az igazágszolgáltatás még várhat. Az a bizonyos meg úgyis odaát van.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...