csütörtök, január 31, 2008

Köldökcsonk 2.1

Az a kis undormány ottan lent, még mindig nem akar lepottyanni, mármint a Bojiról. Pedig a Kispapát már nagyon zavarja, pláne fürdés közben. Sokkal egyszerűbb lenne úgy mosdatni a kis-kiscsajt, hogy nincsen ott az a vacak.
A különböző doktor bácsik és nénik és egyéb szakik pedig aztán jól ráijesztettek a kismamára is. Aztat mondták neki, aki alapból is egy kicsit aggódósabb, hogy ez még utalhat egy olyan immunhiányos betegségre is, amely a Földön kb. 200 embernek van. Na köszi, anyátok - újfent - hogy van? Hozzátette az egyik, hogy ő ilyenről csak az egyetemi évei alatt hallott, olvasott, azóta se kép se hang. A másik meg 20 éves praxisa alatt nem találkozott olyan kisbabával, akinek ennyi ideig ne száradt volna le. S mondta is ezt okosan a mamának...

Na a lényeg, hogy azért akadt egy normálisabbnak tűnő egészségügyi szakmunkás is, aki azt jelentette ki, hogy no para, van ez így, ha egy hétig még nem esik le a csonk, 5 perc alatt lenyiszálja és kész.

Ezt lehet valahogy így is csinálni, nem? S mindneki nyugodtabb marad, sőt, még az állam bácsi drága orvosait sem járja végig az aggódó szülő.

Na.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

miert ne:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...