hétfő, június 09, 2008

Pihi

A hétvége relatív pihenéssel telt Tóalmás cityben. Ahogyan kell, minden jól kezdődött, hiszen akkor volt a legnagyobb zuhé, amikor Kispapának éppen a kertkaput kellett kinyitnia. Azért maradandó egészségkárosodás nélkül sikerült a falak közé jutni, s a Blanka hamarosan, ebéd után, húzta is a lóbőrt. Szinte a Bojika is.

Aztán kora este megérkezett - az egyik - nagy szerelem, azaz Ábel, és persze a szüleit is elhozta egy gitárral egyetemben. Volt egy kis homokozás, foci, no és este fürci. Ezt szemlátomást mindenki élvezte.

Estefelé aztán megérkezett Pupi és Julcsi is, hamarosan következett a gyermekszakasz alvása. Ekkor odakint már ropogott a tűz, Ábel papa a húrok közé csapott, a szalonnzsír csöpögött, s sercegett a hagyma. Egésszen fél háromig, az újabb zuhéig.

A Blanka hamarosan meg felébredt, egy ideje, ha nem otthon alszik, mindig ezt csinálja. Ráadásul éccaka három körül, s tart legalább egy jó órát a fentlét. Reggelente 6 körül meg a drága Bojika kel, persze most is, de azért olykor visszaalszik szerető ölelések közepette.

Szóval volt pihenés is, meg nem is. A Vaya Con Diosra viszont már nem maradt szufla.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...