szombat, május 16, 2009

"Majd kiértesítjük!"

Hát megtörtént, a kupaktanács összeült, s beadta a jelentkezési lapokat az oktatási intézményekbe. Ahogyan annak lennie kell, az az ovi tetszett a három közül legkevésbé, amelyikbe volt-lenne - állítólag - protekció.

Az ovivezető néniknek a szülőkkel volt még egy kis elbeszélgetése a két helyen, ahová Kispapáék végül elmentek a beiratkozásra. Szépen felöltözött Kismama, Kispapa is mindent megtett az ügy érdekében, s ezúttal nem a kopottas zsebes gyatyáját, illetve kicsit bő pólóját - s nem is a taxisofőröset - öltötte magára. Szerencsére olyan nagyon sokat nem is kellett várni az első helyen, sokat beszélni sem, de azért a metakommunikációval is jó sokat igyekezett tenni Kispapa.

A második helyen sem volt vészes a bemutatkozás, sőt, ott már Kispapa is szólt néhány szót, remélhetőleg pozitívan befolyásolva az ügy menetét.

Az eredményről június elején érkezik értesítés. Azért egyik helyről se úgy kellett Kispapáéknak eljönnie, hogy a csapódó ajtó mögül, egy kaján mosoly kíséretében felcsendült volna a "klasszikus" varázsszó: "Majd kiértesítjük!"

Legalábbis Kispapáék nem hallották.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...