szombat, május 09, 2009

Non-stop Party Csajszok

Megkésve bár, de törve nem. A 3 napos nép-nemzeti hip-hopot Kispapáék a híres Tóalmás cityben töltötték, ahová is jó néhány kis és nagy vendég érkezett. Node.
Nagy nehezen kb. (múlt) pénteken 10 körül sikerült elindulni, persze sokan hasonlóképpen tettek, így egy bizonyos leágazásnál - ami a 4-es úton a lehető legszarabbul lett kialakítva - csak 30 percet kellett szinte állni. De legalább a kis-nagy Blanka láthatott sok-sok repülőt, a Bojika többnyire azt a bizonyos lóbőrt húzta. Szóval leérve a Blanka lassan ágyba is került, de volt sunshine, jó idő, szóval valahogyan nélküle is eltelt ama pár óra. Hamarosan érkeztek a vendégek is, természetesen Nagyábel - elsősorban ugyebár Blanka, másodsorban Blanka vonatainak hódolója - nem hiányozhatott, no és persze a kis H. Gergő sem. Ment is a buli délután, egy kis lasztival, sok napsütéssel, némi sörrel - csak az íze kedvéért. Este - H. Gergőék már hazahúztak - fürci persze, aztán miután valahogyan a pár éves korosztály aludni tért, a Kispapák - számukra legalább is - nagyszerű gitár- és szájharmonika-szólókba kezdtek. Amiből olykor néhány közös dallam is született. Meglehetősen ritkán. Leginkább Kispapa miatt.
Szombaton délelőtt aztán Nagyábelék is útra keltek, de hamarosan érkezett Kisábel és mamája. Napközben olykor esett 10-20 percre, de aztán kisütött a nap, s lehetett menni zúzni a kertbe. Motorral és anélkül, palacsintasütéssel, homokozással, locsolással, kis pihizéssel teltek a napközbeni órák. Aztán érkeztek délután a keresztszülők, mármint Blankáéi, természetesen Luca cicával és Emma babával, aki utóbbi pedig - ugyebár - Kispapáék keresztlánya. No mindegy.
Kezdtek lassan sülni a husik, olvadni a sajtok, pörögni a kiscsajok - Kisábelnek jutott (volna) néhány! -, de csak feljött a Hold, s valahogy egy rövid időre megint csend lett. Ekkor Kispapa és Kismama kártya- és szerencsetudását vetette lat(t?)ba, s persze nyertek.
A vasárnap nagyjából az afterparty jegyében zajlott. Kisábelék (fent Kisábel és Blanka)hazamentek délelőtt, kereszt-rokonok még maradtak. Volt is nagy fagyizás a megszokott helyen - ahonnan a Tigrises torta is származott - Lucával, Emmával, Blankával, Bojival, aminek a hölgyek kifejezetten örültek. Egy kisebb séta után, egy kis alvást követően a vég közeledett. A Blanka nem nagyon szerette volna elhagyni a helyszínt.
Azért nagy nehezen sikerült, ráadásul dugó se volt hazafelé. Csak fáradtság.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...