vasárnap, június 17, 2007

After party

Egy kis utólagos szülinapi party is volt még a múlt vasárnap, éppen egy hete, csak hát a Kispapa elhavazódott, hogy szépen legyen kifejezve.

Szűkebb körű baba buli, nem olyan giga, mint ottan Bundi birtokán, kicsi, savanyú – egyébként nem, édes –, de a milyenk, ahogy a költő mondja.

Szóval érkezett is egy-két vendég, azért annyira nem sikerült kicsire a buli, hogy senki ne jött volna… Szóval volt itt néhány fiatalember, mint például a már említett Bundika, valamint Patrik, és a női vonalat erősítette Emese. Na és persze a szülők is voltak, a kisemberek még azért elég kicsik.

A kisemberek hamar feloldódtak, s randalíroztak szépen, ahogyan kell, mint a nagy könyvben meg vala írva. Azonban szerencséjükre a falakat nem kenték össze a tortával, gyümölcslevet sem öntöttek a díványra, szóval maradandó testi-lelki károsodás nélkül mindenki megúszta.

A szülők is, akik idővel picit söröztek, borozgattak, s a fent említett tevékenységeket – törés, zúzás, kenés, nyalás – nekik is sikerült elkerülniük.

A kiscsajszi is élvezte a bulit, meg persze kapott jó sok ajándékot, kádasat, vizeset, kutyásat, kis szarvasosat, ilyesmi. Kis hápikacsák a kádban lecserélve.

Köszönet.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...