kedd, június 26, 2007

Séta, fürci, Kéri Kitty

Szép hosszú hétvégéje volt a kiscsajszinak, amelyben sok minden benne foglaltatott a homokozástól a kis sétáláson, lépcsőzésen, fürdésen át a nagy alvásokig.

Az egész péntek délután, kora este kezdődött, amikoris a mama és a Kispapa kocsiba szállt, az autórádióba keményen berakta Kéri Kitty lemezét, hangerő fel, s már dübörgött is a Tengeren túl vár egy csodavilág…

A tengeren még innen voltunk, de szépen, ügyesen ki is értünk Tóalmás megacitybe. A kiscsajszi természetesen külön szobát kapott nagymamiéktől, ahogyan mama és Kispapa is. A kiscsajszi nem is nagyon ellenkezett az új hely ellen hamarosan húzta is a lóbőrt.

A szombat jó hosszúnak ígérkezett. Fél nap az első homokozás jeles megnyilvánulásaként, homok-evéssel telt, ám másnapra már rá is jött a kis Blanka, hogy a homokkal mást is lehet csinálni. Például a lapáttal a vödörbe pakolni.

De aztán jött a kiscsajszi hatalmas életének első hatalmas strandolása a tóalmási strandon. Ha nem is feszített víztükrös-jakkuzis-pezsgőfürdős élményfürdőről is van itten szó, minden rendben: a sör hideg, a palacsintát duplán csavarják, s babamedence is van, a kiscsajszik nagy örömére.

Meglepő módon túl sok félelem és riadalom szerencsére nem is volt a kiscsajszi arcán, igaz, azért erősen kapaszkodott a Kispapa nyakába a medencében. A mamával is sétálgatott egy kicsit a vízben, illetve lasztiztunk a nagymamival.

Aztán érkezett a jól megérdemelt dupla palacsinta.

A kiscsajszi hamar ki is fingott, gyorsan, 7 körül már ágyba került. Ám azért nem akart semmi jóból kimaradni, ezért fél 9 körül még egy kicsit csatlakozott a hadakhoz, egy korty erejéig.

Vasárnap már nem volt homokevés, volt viszont kerti kis medencézés. Aztán tipli haza Kéri Kittyvel.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...