csütörtök, június 07, 2007

Back again

Először is köszönet a kiscsajszi szülinapi jókívánságaiért, innen-onnan. Másodszor is: visszatérünk a cyber létbe. Is. Mentegetőzések azért nem lesznek. Annyi.

A kiscsajszi hellyel-közzel jól bírta a költözést, ugyanis a kicsi család tovaröppent, a magasból, a 16-ról már csak lefelé vezetett az út. Egészen a negyedikig, igaz, azért nem ugyanabban az épületben. Kicsit odébb.

Szóval Kispapáék áttelepültek, egy kicsit nagyobba. A kiscsajszi elég hamar meg is szokta új szobáját, majd hamarost képekkel is szolgálunk. Húzza is a lóbőrt már. Mármint most.

A költözés napjai azért olykor kicsit macerásak voltak, a dobozok már előre álltak, szépen, feliratozva, egymás tetején, amelyeket néha a kiscsajszi szeretett volna közelebbről is megnézni. De azért maradandó sérülés nélkül túléltük.

Élvezi is a kicsaj a létet, négykézláb, igen, még nem járunk, fedezi fel minden pontját a lakásnak, éppen ezért Kispapa minden második szava „nem”…

A költözés egy kicsit nagyobba azzal is jár, hogy elkél egy-két plusz bútor. Így hát a kicsi család felkerekedett egy szép szombati délutánon, s felkeresett néhány áruházat. A szegény kiscsajszi derekasan tűrte, de aztán kibújt a szög a zsákból.

Illetve a pocakjából ez meg az. Ahogyan kell, sugárban, ráadásul egymás után többször. Már a kijáratnál volt mindez. Kispapa a kocsi tetejére igyekezett feltenni a szerzeményeket, a zuhé persze ekkor kezdődött.

Szegény kiscsajszi meg csak nézett, fáradt szemeivel az autóban, kicsit később hazafelé. De közben ringatózott a zenére, és mosolygott.

Valami kis vírusfertőzés lehetett. Másnap délután még jutott belőle ide-oda, de aztán huss, eltűnt. Illetve valószínűleg beleszállt a Kispapába. Ő meg kifosta másnapra.

A költözésben a kiscsajszi valahogyan sokat nem segített. El van kényeztetve ez a gyerek!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...