hétfő, július 09, 2007

Nő (kisfiú?) a család

Először is köszönjük a gratulációkat a kicsi család nevében, valamint Márk, illetve Bori vagy hát ki is tudja, még kicsodának a nevében.

Kedves, aranyos, fejlődőképes a pici egyed, lassan már emberszerű kis képződmény is. Aki. Aki mintha kicsit több (magazat)vizet zavarna, mint korábban a kiscsajszi. Aztán lehet, hogy mindez csak nosztalgiázás.

Mert a kismama mostanság kicsit rottyon, mintha több hányingeres jelzés lenne, meg több kisebb-nagyobb émelygés-szerű dolog. Lehet, hogy éppen ezért kiscsávó? Nem mintha ne lenne mindegy. A közhelyek hülyén hangzanak, de mégis: a lényeg, hogy egészséges legyen.

Meg ez a sok(k) hülye forntváltozás is jó a kismamának, állandóan fáj a feje, de elég durván, azaz Miss Migrén gyakori vendég errefelé.

Tud valaki valamilyen baba-barát ellenszert?

Sokféle próbálkozás volt már, migrén szakorvosokkal, aqupunktúrával, speckó gyogyikkal, nagyon erős gyogyikkal (de ez ugye mostanság nem igen ajánlott...). Szóval várjuk a válaszokat. A helyes vagy vicces, előremutató, pozitív jövőképet sugalló megfejtők között kisosrsolunk egy-két lejárt szavatosságú bébiételt, enyhén megcsócsált csörgőket, na jó, esetleg valami hasznosabbat is.

2 megjegyzés:

Levi baba írta...

Anyának is rengeteget fájt a feje és mindig az segített, ha apa megmasszírozta a tarkóját és a vállát. A kismamáknál különösen nehéz a keringés megváltozása miatt. Ha minden este így fekszik le a kismama (mármint masszírozással), egy idő után elmúlnak a fejgörcsök. Szóval, hajrá Kispapa, rajtad múlik meddig fáj! :)
Levi baba

samu írta...

algopirin? nekem a dokim mindig azt javasolta.
samu anyuka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...