szerda, augusztus 13, 2008

"Tartsad-tartsad-tartsad, jaj, hol a bili?!"

Haladnak Kispapáék, haladnak, már ugyanis szinte teljesen szobatiszta a Blankának nevezett gyermek. Sokszor ugyan még nem tudja megkülönböztetni, hogy pisi jön e, vagy kakimaki, de szól. S ilyenkor jön a varázsszó: "Tartsad-tartsad-tarstad, jaj, hol a bili?!" S többnyire azért időben elő is kerül. A cucc meg a helyére.

Azért éjszakára, s például kocsival való utazások alkalmával kap pelust a drága, de az elmúlt hetekben már ekkor is szinte teljesen tiszta, könnyű maradt a pelenka. Volt, hogy éjjel felébredt, szólt, hogy pisilni kell, s pislantott a bilibe. Aztán lehet dönteni, melyik a jobb, éccaka kelni és kivenni a gyereket és bilit keresni és törölni, vagy hagyni az egészet, majd belejön máshogyan...

Nyaralások alkalmával a fűbe is előszeretettel pisil a kicsaj, a bibi csupán az, hogy látta kis fiú unokatesóit, olykor talán drága édesapját is, hogy hogy nem, állva pisilnek. Így többnyire - az egyébként nem hermafrodita - Blanka is állva próbál pisilni a kertben.

Az már egy másik kérdés Kispapa szempontból, hogy melyik jobb: a kakis pelusból kiszedni a kiscsajt vagy a trutyival teli undorító bilit kiönteni a vécébe.

(Utóbbi kérdésünkre lehet szavazni emelt díjas számunkon, miközben Stohl Buci magából kikelve üvölti, "A szavazást mindjárt lezárom. Most Gerzson vagy Antonella? Antonella vagy Gerzson?")

2 megjegyzés:

samu írta...

használjatok vécészűkítőt.
samuval is bilizni kezdtünk, majd kb 3 nap után vettem egy szűkítőt. a világ legtermészetesebb dolgaként ült rá és rendeltetésszerűen használta :) elmondhatatlan könnyebbség.

kispapa írta...

Szia Samu!

Az persze van, sőt, először azt találták ki Kisapapáék, hogy ne is legyen bili, csak vécészűkítő, s egyszerűbb lesz az élet.

Aztán valahogyan nem mindig rajongott a csaj a szűkítőért, meg sokszor egyszerűbbnek is tűnt a bili. S most vegyesen használja a Blanyesz mindkettőt, de inkább bili párti.

S már szinte szobatiszta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...