csütörtök, augusztus 28, 2008

Mentősztori 2. - Rendőrség 0.

Mentősztotri lezárva. Ez volt ugyebár.

Ez lett.

A rendőrségi vizsgálat lezárult. Mondani sem kell, semmit nem derítettek ki jeles rendőreink. Annak ellenére, hogy az asszonykának az egyik helyszínen tartózkodó fiatal rendőr azt mondta, biztos megtalálják az elkövetőt.

Mit sikerült kinyomozni? (Habár volt szemtanú, három rendőr, s az asszonyka is mondta, mentőautó volt, s több mint valószínű OM-es.) Mit?

A rendőrök „megkeresést küldtek” az OM részére, akik válaszlevelükben ÍRTÁK (tehát oda se mentek rendőreink), hogy ottan semmi ilyesmi nem történt. Az ő Mercijük, amiből 3 van, ott nem járt (mert a taxis Mercit látott). A helyszínen tartózkodó rendőrök szerint azonban Ford volt. Hogy a Fordos OM-es mentőkkel mi van, nem tudni... Arról nem küldtek megkeresést.

A konklúzió:

„A fent említett közlekedő járműnek (ez lenne Kispapáéké), ismeretlen személy, az általa vezetett ismeretlen frsz-u, ismeretlen gyártmányú, ismeretlen típusú, fehér színű jármű (ez lenne a több mint valószínű OM-es mentőautó) nekiütközött, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül távozott.” Szóval minden ismeretlen. A nevedet tudod, X. Hajnalka r.tzls., baszki?

Mindenki tudta, hogy mentőautó volt, az összes helyszínen tartózkodó (3 rendőr, 1 taxis, 1 kismama), de a nyomozás végére ezt is sikerült kiiktatni. Sikerült kinyomozni, hogy az elkövető autó fehér színű volt.

Őszinte gratulációk.

Ennél többet a Blanka is el tudott volna mondani az esetről. Lehet, hogy jó rendőr lenne?

1 megjegyzés:

jvdori írta...

Hát ez klassz... Szép kis ország ez a miénk mostanság... Gyalázat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...