csütörtök, október 02, 2008

T2 - avagy akarom, akarom, akarom

Meglehetősen erőszakos kor ez a drága kettes, egyesek T2-nek is nevezik. No nem szegény Arnira kell gondolni, no meg az élő szövet a fémen zúzására a You Could Be Mine gigaslágerére, s jobbján az ifjabb Conorra.

A T2 a Terrible Two, azaz a szörnyű kettes fedőneve. S meglehetősen találó. Mostanában a Kispapa is a T2 egyik áldozatának érzi magát.

Drága, ugyebár kettő feletti Blanka előszeretettel használja azt a bizonyos "akarom" szócskát. 10-ből 1-szer már képes a "szeretném"-re módosítani. Azért van még hova fejlődni. Ha azonban akarata nem teljesül, könnyen bekattan, s akkor már szinte lehetetlen megvigasztalni, illetve ész érvekkel kombinálni. Sőt.

Szóval elég gyakoriak mostanában ezen bekattanások - esztelen ordítás, könny, takony, kapálózás -, a legkisebb dolgokra is. Néha bejön a hirtelen figyelemelterelés, de ritkán. A Bojika az ilyen kirohanásokat egy ideig egykedvűen figyeli, néha mintha megpróbálná utánozni drága nővérét is, de többnyire felhagy e tevékenységével, s egykedvűen továbbáll. Illetve tovább kommandózik.

T2. Jó kifejezés, kedves korszak. Csak Kispapáék bírják egyre kevésbé. De hátha Connor vagy Axl Rose segít.

Asztala viszta, bébi.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...