péntek, október 24, 2008

Forradalmi nevenap

Szombaton van Kispapa elsőszülött pici Blankájának a nevenapja, úgyhogy ezúttal is sok boldogságot! Ahogyan mostanában híjják: "papapicihercegnője". A Bojika egyébként pedig "papapicipicihercegnője" lett. Talán nem kell megmagyarázni, hogy miért.

Kispapáék a négy napos pihit azzal kezdték, hogy elmagyarazták Blankának, hogy mit is jelent október 23.

Sokan a fennálló despota rendszer ellen léptek fel, lázadtak, forradalmat robbantottak ki azért, hogy elnyomottakból újra szabaddá válhassanak, ne használhassák ki őket, s újra, mindenféle feszültség, erőszak, zsarolás, kihasználás nélkül élhessenek. Például nyugodtan aludhassanak. A kiscsaj nem vette a célzást, de valami mélyen azért feltehetőleg elraktározódott.

A forradalmi hevületet egy állatkerti séta követte szűk családi körben, egy motorral, néhány gorillával, kaját követelő, éhező kecskékkel, színes halakkal, Rolling Stones nyelvű zsiráfokkal - ja, a Shine A Light dvd-t érdemes beszerezni, szegény M. Scorsesét kicsit megszívatják -, drága pereccel. Azért durva, hogy 2 év felett már kell(ene) belépő a kiscsajnak, szimpla 1200 kb. Igaz, hogy májusban volt 2 a Blanka, de a Kispapa a bejáratnál kézbe vette, egy időre a kiscsaj a száját is befogta, így sikerült is megspórolni a három perec, illetve a 120 forintos nyalóka árát (ez utóbbit Blanka nem is kapta meg, mert csak akkor járt volna, ha azt a k. perecet lenyomja. De nem).

Na mindegy. Boldog nevenapot Kispapapicihercegnője!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...