csütörtök, április 12, 2012

Bölcsis nap

A mai délután nagy nap volt a bölcsiben, hiszen közös játszódélutánt rendeztek a gondozónénik a bölcsis gyereknek és családtagjaiknak.

Természetesen erről Kispaáék sem maradhattak le.

Kismama kivételesen ebéd után elhozta csajokat az oviból, még könyvtáraztak egyet, majd délután 4-re meg is érkeztek a bölcsibe.

Zsófika először nagyon nem értette a szitut, hogy mit is keresnek bent a tesók a termében, nem is akarta őket beengedni, azt meg végképp nem tudta helyre tenni, hogy a Kismama is bemegy játszani. Olyannyira össze volt zavarodva, hogy állandóan haza akart menni, majd cicizni szeretett volna, de végül megbékélt a helyzettel.

Közben Kispapa is befutott, és ő is beállt a játékba. Zsófika főzött a babakonyhában, közben egy kisfiú jól megütötte, majd többször megszeretgette bocsánatkérésként. Olvastatott Anna Petit, kirakózott, festett.

A nagycsajok-bár megjegyezeték, hogy ezek a játékok bébikönnyűek nekik, és hogy az oviban minden sokkal jobb- azért elég jól elvoltak. Kirakóztak a bébi kirakókkal, és nagyon ügyesnek bizonyultak, majd rajzolgattak.

Kismama közben némi infógyűjtést végzett Zsófiról, akit agyon dícsértek a gondozónők, hogy mennyire okos, vidám, kiegyensúlyozott, szófogadó, jól evő, jól alvó kislány.

Hát igen, volt kire ütni ilyen remek felmenők mellett.

és akkor néhány kép:





Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...