vasárnap, április 22, 2012

Csak csajok, Boldi, tudomány és zumba

A kiscsajok oviznak, bölcsiznek, okosodnak, ügyesednek.

Zsófika a bölcsiben egyre többet kéredzkedik a WC-re és jelzi, hogy pisilni kell, és időnként már célba is talál. Jól eszik, alszik, haverkodik, láthatóan nagyon élvezi az egészet.

A nagycsajok több-kevesebb lelkesedéssel oviznak, barátnőznek, összevesznek, kibékülnek, készülnek Anyák napjára ("nem mondom meg mit csináltunk, csak annyit, hogy hűtőmágnest, virágosat"). A minap Kispapa járt bent Blankáéknál Apás délutánon, ahol a meglepi készítésen kívül volt közös játszás is a megvadult apukákkal. Darts nem volt.

Blanka készül a zsúrjára, bár még 1 hónap van a szülinapjáig, de a meghívókat már megírták a Mamával. Stílszerűen Barbie-sat a csaj vendégeknek, szpídeamanosat a fiúknak.

Továbbra is járnak néptáncra, amit nagyon szeretnek, és a mamát is sokszor elkísérik táncolni, ahol a haverokkal pörögnek, amíg az anyukák sportolnak. Egy kicsit.

A hétvége nagyon pörgősre sikeredett. Amíg Kispapa, Kismama és Rita nagymama meglátogatta a kiscsajok legújabb unokatesóját, Boldit, a csajszik Ádiboy-jal nyomultak Edit nagymamáékkal. Kicsit ugyan morcosak voltak, hogy nem láthatják még a pici babát, de mivel mindig folyik valamelyiknek az orra, vagy valami minimál ovis, bölcsis kórság üti fel a fejét, így még nem kompatibilisek egy 1 hetes baba számára.

De a szombatba még belefért egy kis Tudományfesztivál a Nemzeti Múzeum kertjében, ahol a csajok mindenfélét kipróbálhattak: labirintusban tévelyegtek az ökotudatosság jegyében, öko-kirakóst nyomtak Kispapával, és mindenféle egyéb kézügyességi próbáknak lettek kitéve. Főleg a szülők.

Vasárnap Kispesten folytatódott a buli, ahol Andris unokatesó, Attila nagybácsi szülinapi, és Gyuri nagypapa névnapi bulija került megrendezésre. Kerti parti, homokozás, Noki kutyussal ismerkedés, napsütés. Meg egy kis zumba ala Kispapa with Andris, Máté and Marci.

"Move like Jagger".

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...