hétfő, szeptember 24, 2012

Kopaszi gát, Tóalmás és minden ami még belefér

Beindultak a munkás hétköznapok, a blogbejegyzések is ritkultak, mert Kispapáék élete igencsak besűrüsödött mostanság.
Kispapa és Kismama húzza az igát, keresik a barbiekra valót, a kiscsajok pedig szerencsére elég nagy aktivitással járnak közösségbe.

Zsófinál továbbra sincs semmi probléma, reggel rongyol be a terembe egy gyors puszi után, és veti bele magát hőn szeretetett gondozónénije karjai közé. A nagyok ugyan kevésbé lelkesek, de végre már nem sírnak reggelente, és próbálnak úgy tenni, mintha élveznénk az ovit.

Blanka heti kétszer úszni jár, mindhárman néptáncolnak is heti 1-szer, szóval a délutánok kőkemény logisztikából állnak, és nagyszülői segítség nélkül, munka mellett nem is nagyon sikerülne ezt megoldani.

A hétvégék a még jó időre való tekintettel továbbra is elég pörgősek szerencsére.

2 héttel ezelőtt a Kopaszi gátra látogattak el Kispapáék Borik keresztszülőkkel és Geergővel, ahol nem csak a gyerekek hódolhattak a különböző járműveik szenvedélyének, hanem az apukák is görkoriztak egy jót. Még ebédelni is lehetett a 4 gyerekkel, így igazán hatékony délelőtti programot tudhattak magukének Kispapáék.

Az elmúlt hétvége egyik fele Zsófi névnapjának ünneplésével telt, míg a második nap ovis buliba voltak hivatalosan a kiscsajok. Sophie, Blanka barátnője is 6 éves lett, és eme jeles alkalomból egy kis terülj terülj asztalka várta a Süni csoport egy részét.

A mostani hétvégén pedig Tóalmásra látogattak el Kispapáék, de nem ám egyedül, hanem még két másik családdal is kiegészülve. Velük tartottak Bori keresztszülők és egy másik család, a kis Fanni és szülei is.
Szerencsére az időjárás nagyon kegyes volt, a gyerekek az idő nagy részét a kertben való rohangással töltötték, így a szülők is tudtak kicsit szusszanni.

Este Zsófi anyuka finom lángossal, vasárnap pedig még finomabb húslevessel kápráztatta el a társaságot, de volt minden más finomság is, ami szem szájnak ingere.
Az 5 gyerek nagyon jól elvolt egymással, semmi konfliktus nem volt.

Kispapának oda kell ám jobban figyelni a dolgokra, mert Borika szerelmet vallott Gergőnek, és vica versa, Blanka pedig végig agitálta őket, hogy csókolják meg egymást. Zsófika pedig a szokásos rajongással viseltetett Marci iránt, és le nem lehetett róla pattintani.

Vasárnap délelőtt a tóalmási kastélyhoz látogatott el a csipet csapat, ahol a gyerekek kerékhintáztak, az apukák fotóztak, majd frizbiztek és fociztak, az anyukák pedig szokás szerint pletykáltak.

Soha rosszabbat, képek hamarosan.



Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...