csütörtök, május 25, 2006

Két csajjal, egyszerre


Csütörtökön délelőtt hazatértek a csajok, illetve hát pontosabban kispapa hazakocsizgatta őket. Előző este csendesen jól értezte magát, majd reggel felkelt hajnali fél nyolckor, félálomban kiporszívozott, elpakolt, majd útnak indult.

A csajok bent már várták, s szépen lassan sikerült is elindulni. Egy biztos nem fog hiányozni onnan: a "hihetetlenül" segítőkész csecsemőápolók vagy mi a hivatalos megnevezésük. Egy-két kivételtől eltekintve mindegyik cső bunkó. Sorry. Csak egy példa:

Ülök a folyosón, az egyik szobából kiszól egy anyuka, hogy rosszul van, szóljunk a kedves csecsemőápolóknak. Az egyikük odajön:

"Anyuka, hát nem látja, hogy műszakváltás van?!?!? Várjom már egy kicsit!!!


No comment. illetve mégis, egy intellignes: "Anyádbó szídd ki a likvárt". Ahogyan egy focistársam szokta vót mondani, 15 évvel ezelőtt.

Na de hazaértünk, plusz 3 kilo felesleges repianyaggal, termékmintával.

Az első nap simán telt:kajálással, alvással. Éccaka három óránként kajáltatás. Most pedig húzza a lóbőrt a csajszi. Itthon azé jobb, már az asszonyka is tud egy kicsit aludni.

Szól a rádió, a café, pötyögök, a csajok alusznak. Most van az alvóidejük. Minggyá csinálok valami ebédet, lékelek egy sört. Aztán én is ledölök.

Lassan véget ér Cannes.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...