hétfő, július 10, 2006

5 kiló felett

Miközben Zidane elveszti a fejét, mi cserepedünk felfelé. A kiscsajszi már át is lépte az 5 kilós álomhatárt, ma 7 hetesek vagyunk. A hétvégén újabb bulikon - péntek Szada, szombat családi Kispest - voltunk. Azért nem az itteni babgulyástól híztunk újra.


A csajok ruhákról


Nem tudom más hogyan van vele, de a kis Blanka élvezi az autózást, ami többnyire kimerül abban, hogy végigalussza az utakat. Ritkább esetben csendesen nézelődik, már ameddig ellát az autósülésből. Így történt ez pénteken is, amikor is Szada megacity felé vettük az irányt, hogy részt vegyünk - egy darabig - kulturált, gasztronómiai utazáson, egy kis focival, fürdéssel összekötve. A kiscsajszi habár nem örjöngött, amikor kispapa sorra bevette az ellenfél kapuját, de majd... Ő inkább, talán mondnai sem kell: evett, aludt, olykor közben kicsit nézelődött. Hazafelé a kocsiban a kispapa ujját szorongatta.

A fiúk fociról beszélgettek...


Most már a kis Blanka egyébként egyre hosszabb ideig bírja az éccaka cickó nélkül. Rendszerint este 8-9 körül van az utolsó bőséges svédasztal, s míg korábban 2-3 körül volt egy éjszakai "gyroszozás", ez kitolódott hajnali 4-5 órára. Szóval most már a szülők - méginkább a hős cicifelelős kismama - is egy kicsit, de tényleg csak egy kicsit, tovább aludhatnak.


Mondani sem kell az egekig magasztalt, dicstelenül (mi van, ha megrendezett volt?) búcsúzó és Zidane, és a most már rövidebb hajú Camoranesi nem igen kötötte le a kiscsajszit. De aznap legalább a fürdésidő jelentős csökkenése miatt sem panaszkodott.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...