vasárnap, május 25, 2008

Buli

Ahogyan kell, meg lészen volt-lett ünnepelve a kis-nagy Blanka második szülinapja, méghozzá Tóalmás Cityben, elsősorban a kertben.

Volt sok nagyszülő, még több unokaöcsi, keresztszülők, nagybácsik, nagynénik, nézni is tereh. Meg persze volt sok finom husi és a hozzá valók, s természtesen süti hegyek, amelyet egy Tigi-torta koronázott meg.

A kiscsávók-csajok - volt úgy kb. egy tucat - többnyire jól elvoltak, a kis-nagy Blanka pedig kapott sok szép mindent, még egy kicsit be is sok(k)allt, de miután keresztapuja elvitte a sátorba egy kis pihire, minden a helyére billent.

Az ünnepelt a két gyertyából egyet - igaz, harmadik nekifutásra - simán elfújt, a másikban besegített a Kispapa. A Tigiből sok nem maradt, láthatóan kicsik és nagyok élvezték az elfogyasztását.
A pörgős napot követően a Blanka könnyen elaludt, de a tóalmási hagyományoknak megfelelően éjszaka 1 körül felébredt, s pár óráig nem is aludt vissza. Ezúttal legalább nem ordított, idővel drága szülei közt aludt el - ők már korábban -, s a Kispapa egy apró tappanccsal a szájában ébredt.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...