csütörtök, április 23, 2009

Bojika új hódolója

Néhány hét eltolódással – a tervezetthez képest – végül is eljutott a híres Kispapa family Esztergombába, ahol aztán nem várt fordulatok következtek. De mindent azért nem árulhatunk el az elején.
Szóval elindult a kicsi család oda fel északra, ráadásul, mivel ottan is korán kelnek a drágák, meg itten is, már kb. 9 óra körül. Ennek megfelelően relatíve korán oda is értek, ahol még a finom ebéd előtt egy kis játszóterezés is belefért. A Bojika szinte végig hintázott, a Blanka pedig Suzuki Andris nyomába igyekezett érni a motorversenyben, de ez azért csak meglehetősen nehezen sikerült. Azért maradandó károsodás nélkül sikerült megúszni e pár órát. Kis Nóri biztonságosabb helyen vészelte át ezen időszakot.
Meglepő módon a nagyszerű szülőknek jutott egy bő óra nyugi a közös gyermek-alvás alatt. A Blanka S. Andrissal aludt – ezúttal nem nyomta szét a csaj a fiatalembert –, míg Bojika, az erkélyen húzta a lóbőrt. Valamilyen okból kifolyólag Blanka és Andris együtt jöttek ki a szobából, mindketten meglehetősen bágyadtan. Aztán lassan jött a meglepi. Egyre inkább úgy tűnt, S. Andris a fiatalabb lányokat szereti a maga három és fél évével. Ugyanis szinte nem tudott lepattanni Bojikáról: folyton a nyomában volt, simogatta, segített neki – a maga módján –, szinte minden rezdülését követte.
Kispapának lassan el kellene beszélgetnie vele.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...