szombat, június 27, 2009

Nyaralás 1.0

Kispapáék kicsit eltűntek, de gond egy szál se, követvén pici lányaikat, Tóalmás felé vették az irányt, ahol is jól megérdemelt nyaralásukat töltik, immár négyesben. Kiegészült a család. A kiscsajok jól bírták a nagyszülőkkel és Ádival töltött nyaralást, drága szüleiket nem hiányolták nagyon, így maradandó lelki sérülések nélkül megúszták a pár külön töltött napot.

A nyaralás kicsit zökkenősen indult, a beköszöntött rossz időnek és a kismama 2 napos migrénjének köszönhetően, de keddtől már javult a helyzet mindkét fronton.

Szerdán a kicsi család ellátogatott a híres-nevezetes jászberényi állatkertbe, ahol már Blanka járt, illetve Borika is, csak ő még pocakban. Nagyon élvezték a kiscsajok, etetettek kecskéket, őzikéket, láttak fürdőző barna medvét, sok idétlen ugráló majmot, tengeri malacokat, lovakat, malacokat, etc. Amúgy nagyon szép az állatkert, és a mérete miatt pont tökéletes egy 3 évesnek. A budapesti állatkert felénél ugyanis Blanka már teljesen kifárad, ez utóbbi azonban kb. fél-1 óra alatt teljesen bejárható.

A nap további részét alvással, homokozással, motorozással, meggyevéssel és cukrászdázással töltötte a kiscsalád.

Csütörtökön nagy nap volt, ugyanis meglátogatott minket Suzuki Andris és családja egyenesen a nevezetes Esztergombából (by Blanka). A gyerekek nagyon örültek egymásnak, a 3,5 éves Andris ismét kifejezte Borika iránt érzett vonzalmát, nagyon kedvesen többször is észrevétlenül megölelte, megsimogatta, de nem volt bunyó a lányok között emiatt, mert Blanka ismét tanúbizonyságot tett az idősebb férfi korosztály iránt érzett vonzalmáról. Andris apukáját, Gábort tisztelte meg különleges figyelemmel. Suzuki Nóri pedig a Kispapára kattant rá, de ez ugye érthető. Az anyukák finomat főztek, jókat beszélgettek, sőt, este a gyerkők fektetése után még egy kis tábortűz is belefért szalonnasütéssel a szülők nagy örömére.

A péntek délelőtt hatalmas homokozással kezdődött, majd egy nagy vihar után a Suzuki család Esztergom felé vette az irányt.

End of part 1.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...