kedd, június 16, 2009

With or without U

A héten a Blanka drága unokatestvérével Tóalmás Cityben leledzik, sőt, Bojika is ottan lett hagyva pár napra japapával, jamamával. A hétvégén Kispapáékkal együtt mentek le, aztán a szőrös szívű szülők hazajöttek, egy kicsit még húzni az igát. Értük, a jövőért. Gyönyörű.

Szóval falun pörögnek, Kispapa tudomása szerint egy szobában alszanak a drágák, a Blanka Ádival egy franciaágyban. Csak valahogyan mindig máshogyan, máshol kelnek, mint ahol elaludtak. Hát így állunk. Fekszünk. A Bojika meg mellettük a kiságyban.

Azért ő is tudja, mi a tuti. Ugyebár éccaka azért előfordul, hogy felébred Bojika 4-5-6 környékén, egy kis plusz beöntésért, tejpépért. Aztán visszaalszik. Olykor felsír korábban is, de akkor elég egy cumi a szájba, s húzza tovább. Most viszont jól járt, ugyanis jamamáéktól éjszaka kétszer is kapott kaját. Lehet, hogy ez az út vezet a cumiról való leszokáshoz.

Kispapáék meg éjszaka alszanak. Szinte végig. Mert azért nem megy ez egyik napról, egyik éjszakáról a másikra a visszaszokás a folyamatos alvásra. De lassan meg is lesz a nyolc óra egyhuzamban. De már csak pár nap van hátra.

Azért hiányoznak. Csak még maradhatnak. Egy kicsit.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...