kedd, október 13, 2009

Foci és sí

A Blankának olykor bejön egy-két reklám, az elmúlt hónapokban leginkább egy bizonyos sör márka "Harcoljatok", "Gól" és "Mindent bele" spotokra indult rá.

Egy pár perc erejéig szurkolt az U-20-as magyar csávóknak is kedden délután, igaz, nő lévén, nem mindig tudta, kinek is kellene erőt sugároznia. Lehet, hogy ez volt a baj a ghánai csávók ellen. Sorry. Mindenesetre grat.

A sportolásból azért keményebb szinten is kijutott nemrég a Blankának. Drága szülei elvitték egy sísuliba, Ádiboy-jal együtt - aki a hasonlókorú unokaöcsi. Műanyag pálya, szerkóval, felvonóval, igaz, ezt utóbbira még egy darabig talán nem lesz szükség.

Az ismerkedés felemásra sikeredett, volt egy kis ellenérzés a nehéz cipellő, no meg a lécek ellen, de valami mégis mélyen megmaradhatott. Kispapa már a közel egy órás foglalkozás vége előtt negyed órával levette a Blanka lécét, mert úgy tűnt, a csajszi nem bírja tovább. Kicsit félt a lejtőn, érthető módon nehézkesnek tűnt a mozgás, néhány kövérebb könnycsepp is legördült az orcán. De miután Kispapáék levették a léceket, a csajszi egyből akarta visszavenni, hogy csússzon még. Aztán csúszás közben megint jöttek a könnyek. Nők.

De mielőtt Kispapa drága egyeskének szegezte volna a kérdést, hogy akkor most bukták-e az előleget, s a többit ne fizessék be, a Blanka megelőzte, s kérdezte: "Mikor jövünk megint?"

S Kispapa - örömmel - perkált.

5 megjegyzés:

Virág írta...

Mi is egyeskének hívtuk az első tesóm, ketteskének a 2., a negyediket már nem hívtuk négyeskének. Jól jött ez, ha úgy kellett beszélni róluk, hogy ne értsék kiről van szó. Nálatok is ezért? Hármaska jól van? Mikorra is várható a csatlakozása?

kispapa írta...

Szia Virág,

Nálunk az egyeske kifejezés onnan jött, hogy a Neten egy fórumon létezik egy bizonyos TB tanácsadó hölgy, aki sokszor ad tanácsokat család és ebyéb támogatásokat illetőleg, és ő hívja az aktuális gyermeket így, mi meg átvettük :)

Hármaska, aki egyelőre B3 néven fut (bár nem lesz B betűs,de ráragadt a nick), reméljük jól van, most épp a 24. hetet tapossuk. A pocak nő, így remélem ő is, mozgolódik,túl so problémát nem okoz :) Uh majd csak 4 hét múlva várható. Elvileg febr. 2. a hivatalos due, de sztem január az esélyesebb.

jut eszembe, nem tudok nálatok kommentelni vmi miatt, így most írom le, hogy nagyon helyes a Kispasiktok (tiszta anyukája sztem!) és tök ügyes. Az én lusti lányaim fél évesen még épphogy forogni votak hajlandók...
Kitartást, lehet hogy 2 hónap múlva már járni fog ?! :)
puszi nektek
K.

Virág írta...

Azt hittem azért (is) B3, mert ő is b betűs lesz... :o van már név btw? vagy még nem publikus?
Nem tudom miért nem tudtál írni, de köszi :) de nem féléves, holnap 7 hónapos!! :) járni csak nem, már így is vége a nyuginak...
Tökmás: T-val megint összevesztetek?? Csak mert írtad h exb.nő?

Virág írta...

Majd azért válaszoltok, ugye? :(

kispapa írta...

Virág, írtam neked még tegnap előtt egy nagyon hoszú emailt a gmailes címedre, az él még??(ami az iwiwesen van megadva). Mindenre válaszoltam nagyon bőven kifejtve, csak itt nem nagyon akartam kiteregetni a dolgokat :) ha ne kaptad volna meg. szólj,elküldöm iwiwn is. nagyon bosszús lennék,mert vagy 1 órán keresztül készült a levél :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...