péntek, október 23, 2009

Ivi , ovi , óvoda

KisBlanka óvodás élete továbbra is rendületlen, bár a minap egy rövid, 3 napos miniszabit kapott drága szüleitől, a jól ismert hörghurutjára való tekintettel. Ami egyébként szerencsére egyre kevésbé durvul el annyira, mint akár 1 évvel ezelőtt. Talán tényleg hatnak a homeós cuccok.

Mindenesetre a szabi letelt, és Blanka a héten már ismét becsatlakozott az ovi életébe. A reggeli kötelező sírást eltekintve minden rendben, szeret ott lenni, jól eszik, profi ott-alvóssá vált, és sok barátja van.

Habár ritkán mesél, a nagy titkokat azért megosztja olykor. Mint pl. ma este kis Blanka nevetve bevallotta, hogy a minap csókolózott a Cs. Tomival. Aki nagyon aranyos, mellesleg egy fejjel kisebb az amúgy kb. 106 cm-is Blankánál. Szóval megtörtént az első csók, ami tényleg az lehetett, mert mikor a Kismama kérte Blankát, hogy illusztrálja már az eseményeket, a kiscsaj elég profin „lesmárolta” a mamáját.

A Kispapa azért megjegyezte, legközelebb csak úgy adjon - max. egy puszit -, ha a kiscsávó megfelelően válaszol felvetésére: "Csak akkor, ha kapok egy micsubicsit!"

Meglássuk, mit hoz a hétfő.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...