kedd, október 13, 2009

Mars gumi nélkül

A minap Kispapáék Blanka keresztszüleinél vendégeskedtek délután-este, persze a csajokkal, és ahol ugyebár szintén van két, kicsit nagyobb kiscsaj. Nem mellékesen Kispapáék Emma keresztlánya. No és persze Claudius, a kutya. Tőle szegény Bojika kicsit tartott, nem mintha túl sok oka lett volna rá, de biztos, ami biztos, bátor édesapjának lábai mögé bújt, aki ügyesen meg is védelmezte utódját.

Volt nagy parti, vad buli. A Kispapa csak akkor húzta fel egy kicsit a szemöldökét, amikor a Blanka kijött a szobából, s lazán azt vetette Kispapáéknak oda, hogy most "gumi nélkül vagyok". Mármint hajgumi nélkül. 15 év múlva - remélhetőleg nem sokkal előbb - nem kell hasonló kérdéseket megvitatni.

A Bojika meg úgy tűnik, azért valamelyest élvezni az egyedül-együtt-otthon-létet a Kismamával, már amikor tényleg kettesben vannak, mert azért akad elfoglaltság, program, feladat, segítség. Sokszor boldogan jegyzi meg, ha a nővérkéje hazatér: "Dátya - mármint a Blanka (ez valami orosz beütés lehet, Blanka a hálózsákot hívta ugyebár Áljósának) - mars innen oviba". Mindezt nagy nevetések közepette.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...