szerda, november 18, 2009

Első emelet

Kispapáék gondoltak egyet, és kicsit előrehozták Borika szülinapját, már ami az egyik ajándékot illeti. Kapott a Bojika a nagyszülőktől egy nagy méretű kókusz-matracot (eddig is ilyenen aludt ugye, csak bébi méretben) - ami aztán bizony nagyon egészséges. De tényleg. De legalábbis könnyebb tisztítani, ha valaki összepisilné. (Ráadásul Kispapa szülinapján vették a Kispapáék a cuccot, így még járt 5% plusz kedvezmény.)

Még régebben Kispapáék olyan emeletes ágyat vásároltak kislányaiknak, ami szétszedhető, azaz két, külön ágy is alkotható belőle. Eddig csak Blanka élvezhette a nagy ágy örömeit, de az elmúlt hétvégén Kispapa egy röpke délután alatt összeszerelte az emeletes ágyat, fúrt, faragott, csavarozott, és mindenki költözött. (Sőt, még az új falvédő is felkerült a helyére.) KisBlanka az emeletre, Borika pedig elhagyta a kiságyat. Könnycseppek nélkül. Meglepően jól fogadta a dolgot a kiscsaj, szinte rögtön megszokta, és egyáltalán nem hiányolja a régi ágyikóját. Nagyon élvezik a csajok az új birodalmukat.

KisBlanka pl. rendszeresen felcipeli az összes könyvét, babáját, majd vendégül látja a felső szinten Borikát is. Persze ez utóbbit szigorúan csak szülői felügyelettel. Ha ez nem lenne, a Blanka úgyis szól, köp, spiclisketik.

Szóval a család lassan, de biztosan megkezdte a készülődést B3 fogadására. Hiszen a rácsos ágyat ki kellett üríttetni.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...