vasárnap, december 12, 2010

Parti, buli-buli-buli

Az eredeti tervek szerint a hétvége mindkét napja nagy bulizással telt volna, de Murphy él és virul. Úgy volt, hogy a szombati nap eljönnek kisÁbel és becses szülei, és Borika keresztszülei, Gergővel, hogy megünnepeljék Borika és Ábel 3. szülinapját, amely dátumok igen közel esnek egymáshoz.
A terv remek volt, mindeki nagyon készült, vágta a centiket, de Borika piros szeme még csúnyább lett, idővel láz és csúnya köhögés is társult. Persze, az már csak hab a tortán, hogy Blanka szeme is ismét begyulladt, jó tesókhoz méltóan, mindent megosztanak egymással ezek a csajok.

Így a terv meghiúsult, de azért a keresztszülők felugrottak egy kis időre Borikáékhoz

Vasárnap már kicsit magukhoz tértek a csajszik, és a második buli már jól összejött. Nagymamáék rezidenciáján gyűlt össze a nem éppen kiscsalád, Kismama és Borika szülinapját megünneplve. A büdösbogár unokatesók is képviseltették magukat drága szüleikkel együtt, eljött Rita nagymama, Luca cica és Emma baba, szüleikkel együtt (akik ugye kisBlanka keresztszülei).
Ennyi gyerek között ment a pankráció, a rohangálás rendesen, a csajok nagyon pörögtek, egyedül Zsófika szemlélte kicsit visszafogottan a többieket.

Szegény Blanka kicsit nehezményezte, hogy most nem ő az ünnepelt, mindenkitől megkérdezte, neki hoztak e ajándékot. De idővel úgy tűnt, lassan megbirkózott a helyzettel. Mondjuk sok egyéb lehetősége nem is akadt... Borika pedig a maga visszafogott  módján nagyon örült mindennek.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...