kedd, december 28, 2010

Xmas

Dec. 23-án Edit nagymamáék bevállalták a nagycsajszikat egy éjszakára és egy délelőttre, így az angyalkák Zsófika segítségével relatív könnyen feldíszíthették a fát, elkészülhetett a finom menü is. Kismama 3 körül hazafuvarozta a nagyon izguló, lelkes csajszikat, akik már rutinosan a gyerekszobába mentek, hisz tudták, a nagyszobában még az angyalok végzik az utolsó simításokat. (Pl. a laptopon beállítani, hogy mikor szólaljon meg és milyen időközönként a csengő, etc.)

A csajszik ezalatt lelkesen énekelték a tanult karácsonyi énekeket, és mikor a harmadik csengetés is elhangzott, kinyílt a nagyszoba ajtaja. Volt sikongatás, Zsófika is teljes odaadással bámulta fényeket. Nagyon jó csajsziknak bizonyultak, a Jézuska sok hőn áhított ajándékot beszerzett. Jó sok hercegnős cuccal bővült a csajok készlete, de némi duplo, lego, és társas is befigyelt.

A csajok nagyon odavoltak a karácsonyfáért, azóta minden éjszaka abban a szobában akartnak aludni. Az első éjszaka még Kispapáékkal négyesben, majd utána már csak kettesben. Zsófika még ebből kimaradt, de amilyen rossz alvó, nem is baj.

25-én Rita nagymama, Józsi nagypapa, Edit nagynéni és Balázs látogatta meg a családot, és ők is elhozták a Jézuska ajándékait, 26-án pedig Edit nagymamáéknál folytatódott a road movie, kiegészülve először 4, majd 6 büdüsbogár unokatesóval. A szokásos pankrációk nem maradtak el, Blanka és Ádi bandáztak, majd kifosztották nagymamáék összes szaloncukor készletét, aminek a felét félig megrágva a komód alá rejtették el...


Továbbra is hűen az eddigi tradíciókhoz, KisBlanka ismét belázasodott karácsony idején. Csak most kivételesen nem Szenteste, hanem 27-én. Hogy ez a bárányhimlő vagy más, még nem tudják Kispapáék, de feltehetőleg gyorsan kiderül majd.

A Warpigs koncert jövőre csúszik. 

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...