csütörtök, december 09, 2010

Vírushegyek és a Mikulás

Kispapáék kiscsajainak a Mikulás és kedves manói a sok csoki, és egyéb hasznos ajándék mellé jó sok bacit és vírust hoztak ajándékba. A kiscsajok ugyanis az egész múlt hetet itthon töltötték édes négyesben anyukájukkal. A kötőhártya gyuszi mint kiderült, csak a kezdet volt.

Borika hellyel közzel megúszta kis lázzal, köhögéssel, de Blankának kezdődő tüdőgyuszija lett, így antibigyót kapott. Zsófika is eléggé köhögött, begyulladt a szeme, és még az 5. is foga is kijött. Az utóbbi héten szinte minden éjjel 4-szer kel, és csak akkor nyugszik meg, ha drága anyukája megszoptatja. Ha kell, 4szer, 5ször egy éjszaka alatt.

Ez a hét már jobban indult, hisz már zöld utat kaptak az oviba,és persze a Mikulás ott is meglátogatta őket. Állítólag mindkét csajszi nagyon bátran viselkedett, annak ellenére, hogy itthon rettegtek, hogy a Mikulás nehogy bemenjen a szobájukba. A csizmák is csak a nagyszoba ablakába kerülhettek ki...


Az ovis Mikulás is hozott sok szépet és jót, a csajok egész nap csokin élnének, ha galád szüleik hagynák.

Persze, Murphy továbbra is itt ólálkodik.
Ma Borika ismét itthon maradt már, mert reggel vörös, gyulladt szemekkel ébredt újra. Hisz az oviban továbbra is tombol a vírus, ami visszatért, vagy el sem ment.

Pedig hétvégén nagy bulik lesznek, Kispapa pici pici hercegnője és kis felesége szülinapot ünnepel.

1 megjegyzés:

Virág írta...

Na, akkor nem élem bele magam a keddbe... .(( Jobbulást mindenkinek!!
Köszönjük a láncot nagyon!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...