vasárnap, január 23, 2011

Farsangi készülődés és MüPa

Ezen a héten már teljes létszámban oviztak a csajszik.

Borika is egyre nagyobb lelkesedéssel néz a mindennapok elé, persze csak a maga kis visszafogott módján. Már olykor kedve is van oviba menni, sőt, állítása szerint barátai is vannak, de az óvónénik szerint inkább csak csendes megfigyelőként tölti idejét, nem sokat szól senkihez sem. De a lényeg, hogy sírás nincs nagyon.

Blanka pedig már profiként megy minden reggel, igazi ovis nagylány, aki idén már hajlandó lesz beöltözni farsangon. Persze nyilván nem más lesz, mint Csipkerószika, többedmagával egyetemben, valószínű a farsangi partin majd Dunát lehet rekeszteni a Süni csopotban a Csipkerózsikákkal és egyéb hercegnőkkel.
De a lényeg, a szuper ruha már megvan. Pénteken, ovi után a kiscsalád elugrott egy tuti turiba, ahol roskadoztak a jelmezek, és Kispapa kb. 2 perc után rögtön le is akasztott egy rózsaszín pörgős, habos babos rucit, ami szerencsére  elnyerte kisBlanka tetszését.

Habár Boriék csoportjában még nem lesz beöltözés, azért természetesen ő sem maradhatott ki a jóból, neki egy pillangó jelmezt talált a Mama.

A szombati nap közös családi fodrászkodásból állt, mindenki megszépült, bár a csajok hajában nem történt nagy változás, hisz növesztik, természetesen fenékig, így csak minimális vágást engedélyeztek. Egyedül Zsófi baba maradt ki a szórásból, majd ha lesz mérhető hajmennyisége, ő is csatlakozik. És utána is pengethet Kispapa Melinda néninek.

Délután a Dédimama látogatta meg a csajokat, hozott mindenféle finomat, Zsófika is nagy rajongója lett a Dédi sütijének, hisz most kapott életében először zöld utat a tojásnak és gluténnak. Reméljük az ekcéma nem durvul be.

Vasárnap pedig a MÜPÁ-ba látogatott el a kiscsalád, ahol minden vasárnap ingyenes játszóház várja a látogatókat. Volt bábelőadás, dühöngő szoba tele játékokkal, főleg a bébiknek, mindenféle kézügyesség, ahol  Kispapáék ügyesen gyártották a maszkokat és a fakanál babákat a csajoknak. Ők meg nézték.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...