vasárnap, január 02, 2011

Party és 11 hónap

Ezúton is békés boldogat mindenkinek!

A bárányhimlős kérdés miatt (ami ugye még lappanghat, ha elkapta Blanka) jó pár gyerekprogram módosult Kispapáéknál, így  hosszú évek óta először megtörtént az első csendes, otthonülős Szilveszter úgy, hogy még vendégek sem toppantak be. Kispapa rendkívül ügyesen feldíszítette a nagyszobát mire a csajok hazaérkeztek Kismamával, és megkezdődött a fergeteges parti. A csajoknak egészen 10-ig, Kispapáéknak kicsit tovább tartott a dorbézolás. Zsófika épp éjfélkor csatlakozott a felnőttekhez egy szoptatás erejéért, így hármasban köszöntötték az új évet Kispapáék.

Ha már 31-e, ne feledkezzünk meg Zsófikáról is, aki betöltötte a 11. hónapját is. Továbbra is nagyon fejlődőképes egyednek bizonyul: bútorok mellett kapaszkodva sétál, sőt karácsonykor már egy lépést is tett önállóan. Egyet! Kapaszkodás nélkül is egyre többet álldogál. 6 foga van, 2 füle és kb. 9 kg. Az étvágya jó, de etetni nagyon nehéz, minden más jobban érdekli. Rengeteget szopizik még mindig, éjjel kétszer, napközben is kb. 3-szor biztos, de ha van valami baja, egész nap a cicin lóg. Zenére ütemesen rázza magát, kedvenc szava: adá. Ezt mindenre használja, és közben lelkesen mutogat.

Szegényke elég ekcémás, nagyon óvatosan kell a kajákkal bánni, mert még nem egyértelmű, hogy mitől jött ki, de a tejpép a leggyanúsabb.
Inni nem iszik külön, csak anyatejet, a cumisüveg látványától is dühbe jön, és egyelőre nem is tudja-hajlandó használni.

1 megjegyzés:

Virág írta...

mindjárt egyéves????? Úristen, tényleg.
Keress majd tali-ügyben, mert már nagyon rég húzzuk megint.
Mondjuk a bárányhimlőt kihagynám, amíg minimál esély is van, addig toljuk még tovább :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...