vasárnap, január 30, 2011

Happy birthday, Zsófi baba

Isten éltesse sokáig Zsófi babát, aki pont 1 évvel ezelőtt röpke 1 óra alatt meglátta a holdvilágot 0.42-kor, és azóta is hasznos tagja a Kispapa-familynek mindenki nagy örömére, és boldogáságra. Jó fej csajszika, csak éjszaka aludhatna többet és jobban, egyébként nem lehet rá panasz.

Jó kedélyű, vidám, barátságos. Járni még nem akar, bár már tud, hisz lépéseket tesz egyedül, de inkább kézen fogva szeret sétálgatni, vagy babakocsit til-tol, vagy bébi taxit tol maga előtt. Szeret táncolni. Ha bármikor zenét hall, rázza magát. Lelkesen integet, tapsikol, mutatja a fejét, a lámpát, az állatokat. A tesóit követi mindenhova, semmiből sem maradna ki.

Szeret a földről táplálozni, bármit talál, megeszi. Kispapáéknak gyakran kell a szájába kutakodni, és torkán  lenyúlni. De szerencsére ebben a nővérkék is partnerek, ha meglátnak Zsófi szájában valami oda nem illőt, rögtön üvöltenek segítségért.

Nagyon sokat szopizik még, étvágya változó, nem ér rá mostanság enni, nehogy lemradjon valamiről. Az etetőszékben kb 3 percig hajlandó csak ülni, Kismamának azalatt kell gyorsan beügyeskednie Zsófi szájába az ebédet..
Mindent szétpakol, egyelőre s "nem-nem" szavak nem hatják meg, bár lelkesen rázza ő ois az ujját a nem-re. De ez még fejlesztére szorul.

Beszélni még nem beszél. De gagyog, manapság minden gá-gá, ká-ká.

9 kg. 6 fog, 75 cm.


Happy 1st birthday for the smallest Princess! We love you, Papa, Mama, Blanka, Bori on PhotoPeach

3 megjegyzés:

Virág írta...

Nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!

kispapa írta...

köszönjük!!!

Lipodresch írta...

Nagyon cuki!

Isten éltesse!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...