hétfő, február 14, 2011

Bál, bál, maszkabál és Esztergomba

Miután mindenki sikeresen gyógyultnak lett nyilvánítva, a csajszik szombat délután egy farsangi buliba mentek a mamával. Blanka ovistársáék rendeztek egy igazi, beöltözős, fánkos farsangi bulit, amin a Süni csoport jó része képviseltette magát.  A Mama egy Hercegnővel és egy Pillangóval indult el a partiba.

A buli jól sikerült, bár Kispapa kiscsajai szokásukhoz híven meglehetősen visszafogottan viselkedtek. De azért részt vettek a Mókuska, ki a házból játékban, néha futkostak a többiekkel, de főleg a konyhában töltötték az időt, ingyen kajával. Aa legjobb bulik mindig a konyhában vannak.

Vasárnap pedig végre elérkezett a várva várt és a betegségek miatt már többször meghiúsult esztergomi látogatás a Suzuki családnál, azaz Zsófi baba keresztszüleinél és b. gyermekeinél.

Kb. 10 perc oldódás után a gyerekek rögtön egymásra találtak, 20 perc múlva pedig az összes plüsst sikerült ledobálni az emeletről a földszintre, nagy egyetértésben.
Zsófika szinte az első perctől kezdve keresztapukája kezében volt hajlandó csak időzni, még Kispapa és Kismama ölébe se nagyon akaródzott átmenni. Egész nap Gábor társaságát kereste, de így volt ezzel Nóri baba is, aki viszont Kispapa irányában táplál hasonló érzelmeket. ez persze még inkább érthető.

Újabb ingyen kaja - ezúttal ebéd - után kis Toy Story nézés dukált, majd móka és kacagás estig. Hazafelé a kocsiban a csajok az első kanyarban elaludtak, így meglehetősen csendes volt a hazafelé út. Csak Zsófika dünnyögödt olykor közöttük.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...