szombat, február 26, 2011

Ovis farsang

Túl vannak a kiscsajszik a nagy napon, ami igazán jól sikerült - állításuk szerint. Az oviban már egész héten lehetett látni a készülődéseket, születtek az újabbnál újabb alkotások, maszkok, álarcok, karton kalapok, mindenki nagyon izgatottan várta a bulit.

Borika csütörtök reggel sírva is fakadt, mert azt hitte, hogy aznap van a buli, és kicsit csalódott lett. De még kellett egyet aludni.

De aztán eljött a péntek reggel és a csajok izgatottan indultak el a nagyszerű Kispapával.
Borikáék, mint a legkisebb csoport, még nem öltöztek be, épp úgy mint tavaly Blankáék, nehogy megijedjenek egymástól. Mert állítólag megrémülnek egymástól. Húúúúúúúúúúúúú.

Ők csak álarcban és S.K. kalapban nyomultak. Persze azért Borikának is dukált egy szép ruci arany cipővel a buli kedvéért, Blanka pedig természetesen a hercegnős felszerelésben hódított.

Kismama kicsit izgult hogy a csajok miként fognak majd viselkedni, hiszen tavaly kisBlanka nagyon visszafogottan bulizott, gyakorlatilag semmiben nem vett részt...

De kár volt aggódni, állítólag mindkét csajszi nagyon pörgött. Borika táncolt Dominik nevű cimbijével, vidáman pörgött egész nap, kivirult. A mamának is nagyon lelkesen számolt be az élményeiről.

Blanka szintén aktív volt magához képest. Ivós versenyt nyert, táncolt a csajokkal, lelkesen falatozgatott, jól érezte magát. Party-buli-buli-buli.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...