szerda, február 09, 2011

Szülinap afterparti és betegséghegyek

Szombaton Zsófi keresztszülei látogatták meg Kispapápáékat, hogy keresztlányuk fülecskéjét megcincálják. Sajnos ezúttal Suzuki Andris és Nóri nem tartott drága szüleikkel, mert betegek voltak. Nehéz összehozni a gyerekes programokat.

Stella keresztmami pillangós formájú tortával érkezett, amibe Zsófi is beletapicskolhatott, a kiscsajszi kapott egy szuper hintalovat, babát, rucit és lufikat is. A lovacskára ugyan rá kell tenni - nem tud egyedül még a hátára ülni -, de ügyesen hintázik rajta. Lehet, hogy nyeregbe termett, mert lejönni sem tud a drága. De már ügyesen puhítja a nyereg alatt a húst.

A csajszika élvezte a pörgést, a nagyobbak persze egyből megpróbálták lenyúlni az új játékokat. Zsófi a kezdeti távolságtartás után annyira összebarátkozott Gábor keresztpapával, hogy szinte állandóan az ő karjába akart ülni, és mikor menni készültek, még Kismamához sem akart visszamenni, kajánul vigyorgott a többiekre.

A nagy buli után újabb betegésghullám ütötte fel a fejét.

Vasárnap a Kismama dőlt ki magas lázzal, tüszős mandulagyulladással. Kedd reggel követte őt Borika, aki ún. lepkehimlőt kapott el, de fülfájás is társult mellé, tegnap éjszaka pedig Blanka jelentkezett Kispapáék ágyában, aki szintén fülfájásra panaszkodott. Délutánra pedig már belázasodott. Zsófika egyelőre jól van. Ma meglátogatta a csajokat a Doktornénijük, felírt ezt azt, és persze a héten már nem mennek oviba.

De Kispapa jót squash-olt kora reggel.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...