hétfő, július 18, 2011

Ovi, buli, road trippin'

A csajok az elmúlt héten oviztak egy utolsót, Kismama ügyködött délelőttönként kicsit, Zsófira pedig délelőttönként Rita nagymama és Kispapa felügyeltek. Kispapa azért közben bőszen nyomogatta a billentyűzetet.

A nagyok várták az egyhetes ovizást, annál is inkább, mert egy csoportban lehettek végig, együtt aludtak, ettek, játszottak. Borikának meg se kottyant a hétfői ovikezdés négy hét kihagyás után, simán bement a terembe, de Blankánál többször is eltört a mécses. A másfél évvel fiatalabb kishúga vigasztalta.

Sokáig nem tartottak a drámázások, ott voltak a barátnők is, a kedvenc óvónénik, és ovi után minden délután mentek valahova Kismamával és Zsófikával.

Pénteken ovi után újjászületett az egész Kispapa family a fodrásznéninél, még Zsófika berasztásodott tincseit is sikerült levágni, így már nem Bob Marleyt hallgat, és bundesligás botlábúakat sem néz.

Szombaton egy keresztelőre voltak hivatalosak Kispapáék, délután pedig a Blanka ovistárs, Sophie tartott egy fergeteg partit ötéves szülinapja alkalmából. A party este 8-ig tartott, néhány bóbiskoló apukával, fecsegő anyukákkal, rohangáló kiscsajokkal-kiscsávókkal. Néhányan püffölték is kicsit Kispapát, de aztán rend lett. Ráadásul Kispapa készített szívószálból egy tutajt is Borikának. Bori az első két percben még segített is...

Vasárnap némi meló és lomtalanítás után, tipli Piliscsabára, az ex-szomszéd KisÁbelékhez, ahol a hathetes ikertesókat nyúzta - simogatta, extázisban kajabálta: "baba, baba" - kicsit Zsófika. Már több gyerek volt, mint felnőtt...

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...