hétfő, július 11, 2011

Tóalmási élmények 2.0

Pénteken nemcsak a cicával bővült a kompánia, hanem este Kispapa tesója, Edit nagynéni is meglátogatta a kiscsajokat, akik kaptak Barbie-s újságot, labdát, szóval nagy volt az öröm.
Este még egy kis tábortüzezés és szalonnasütés is belefért a programba.

A csajszik kb. 2 percig nagyon lelkesen tartották a nyársakat, utána persze Kispapa és Kismama párhuzamosan süthetett több szalonnát, több kolbit.
Zsófika is egy ideig részese volt a társaságnak, de aztán ő hamarabb elment aludni, mint nővérkéi. Ők nyomták volna legalább éjfélig, de a kismacska esti vadászata megrémítette őket, és kivételesen önként indítványozták a lefekvést.

Szombaton már jobban rettegtek a macskától, aki közben a Cirmos nevet megkapta azért, így a cica néma ráhatással napközben inkább a szomszéd kertjében dekkolt, és csak estefele jött vissza kajáért.
Délután Edit nagynéni elbúcsúzott, a csajok pedig rápihentek az estére, mert akkor Kismama tesója, Zoli jött Zsuzsival, Fábival és Levivel, a messzi Viennából.
Zoli állatorvos szemmel megvizsgálta Cirmost, akiről kiderült, hogy kb 5 hónapos lehet, és már nagy valószínűséggel áldott állapotban van.

Vasárnap megjöttek Edit nagymamáék, akik magukkal hoztak még két büdösbogár unokatesót, hogy átvegyék a stafétabotot Kispapáéktól, és most a nagy unokákat nyaraltassák. A csajok szokás szerint tök felpörögtek a fiú unokatesók társaságától, akik egész délután szórakoztatták a Papa pici hercegnőit, mind a hármat.

Este aztán fájó szívvel búcsút intett a kis család pár hétre Tóalmásnak, mert kezdődnek a dolgos hétköznapok.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...