hétfő, március 19, 2012

Huszárok,lócitrom, szülinap, pihi, vizilabda

Ennek az öt szónak a jegyében telt Kispapáék hosszú, és jól megérdemelt hétvégéje.

A nemzeti ünnep reggelén már jó korán felkerekedtek Kispapáék, és a Nemzeti Múzeum felé vették az irányt a csajokkal, ahol a fő cél az ott felvonuló huszárok nézése volt. A csajoknak nagyon tetszettek a korabeli ruhába öltözött huszárok és huszárnénik, de legjobban a Múzeum körút közepére folyamatosan odapottyantó lovak. Így a lócitrom elnevezés is bekerült a kiscsajok szótárába.

Huszárnézés közben sikerült randizni ovis Botondékkal, ovis Bencéékkel valamint bölcsis Gusztiékkal, az összes kiscsajnak megvolt a napi pasi adagja.

Miután a huszárok Budára, Kispapáék a nem kicsi kompániával pedig a Petőfi Múzeum felé vették az irányt, ahol a tavalyi hagyományokhoz hasonlóan, most is készültek párták, és csákók.

A forradalmi élmények után Kispapáék Kispestre mentek, Ádi boy unokatesó 6. szülinapját megünnepelni. Volt finom ebéd, még finomabb torta,  térdeplő (Blanka szerint imádkozó) Pókember marcipán, süti, ropi, tánc helyett Marci unokatesó hegedűszólója, játék, rohangálás. Noki kutyustól kezdetben rettegés, majd barátkozás.

És hogy a nap jól záruljon, Kispestről egy másik vendégségbe mentek Kispapáék. Ezúttal a báránykás Ikerlányokhoz, Esztihez, Zsófihoz, kis tesójukhoz, Nórihoz és szüleikhez, lakás avatóra, kis Botondékkal egyetemben.

A  6 csaj és az 1 fiú nagyon jól elvolt, fogyott a finom melegszenya, a sok szörpi, csak a kis sörös hordót nem lehetett megcsapolni az apukák nagy bánatára.

Pénteken délelőtt Ádi boy látogatott el kicsit Kispapáék rezidenciájára játszani egyet a csajokkal. A lakás szétszedése után Kispapa elszállította az összes gyereket Edit nagymamáékhoz megőrzésre. Kispapáék kaptak 2 nap pihit ajándékba, kis regenerálódás céljából.

Murphy azért dolgozott, mert szegény Kismama pont péntekre dőlt ki egy kicsit, a csajok vírusai akkorra mutálódtak, így péntek estére minden tervezett program dugába dőlt, helyette maradt az orrfújás, lázmérés, köhögés.

Szerencsére szombat délutánra már kicsit magához tért a Kismama, így  némi ikeázás után egy kis mozi azért belefért a szabad programba.

Vasárnap aztán fél 9-re megérkeztek a csajok,  és Kispapáék végre nem késtek el a 9 órás miséről sem.

Délután újra kivonult mindenki az usziba, megnézni, hogy piciGergő milyen jól vizilasztizik. A csajok nagyon odavoltak meg vissza, mikor a meccs végén ők is kaptak puszit tőle a Kiss lányok mellett.

Meccs után egy kis pizzparty, rohangálás,  majd tipli haza.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...