vasárnap, március 11, 2012

A lelátón

Néhány vízilabda meccset Kispapáék már végigszurkoltak a képernyő előtt, de élőben - mármint a kiscsajokkal - mindeddig nem sikerült. Mindeddig.

Szombaton délután felkerekedett a family, és persze némi késéssel, Kispapának sikerült betuszkolnia a négy csaj a verdába. Nyomta is Kispapa a pedált, és éppen időben sikerült is odaérni a Komjádi uszodához. A Vasas-Eger derbin már peregtek a dobok, Kispapáék éppen az induló ráúszásra értek oda. A hangzavarra először a csajok kissé összerezzentek, Zsófika meglehetősen erősen markolgatta a mama nyakát, de pár perccel később már tapsoltak, szurkoltak, és folyamatosan kérdezgették: hol van a Picigergő? Mert persze Kispapáék a Vasasnak drukkoltak, azon belül is leginkább "Beat the Beast" Kiss Gergőnek. És jól is sikerült a szurkolás, hiszen győzött a Vasas.



Kiscsajban volt felhozatal, Tódiék csajai és persze Picigergő - ezúttal csak egyik kislánya - Patrija is hullámzott a lelátón. A végén a csajok megbámulták az izmos, szőrös, lenyűgöző férfifelsőtesteket, Borika a lelátó tetejéről elámult, milyen hatalmas is medence, majd következett egy kis pizzazabálás a kieső kalóriák pótlására. A kiscsajok - azaz 3+2+1+1+1 kicsit nagyobb kiscsákó - a pizzázó folyosóján bontották a rendet, zargatták kicsit Gyarmati Dezső bácsit is, de úgy tűnt, a felszolgáló bácsik és nénik annyira nem bánják a dolgot.



Víz, labda, pizza, party, aztán tipli haza.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...