vasárnap, március 25, 2012

Love is in the air

Beköszöntött a március, és a kiscsajok szerelmesek lettek.

A célszemélyek inkognitóban maradnak, mivel Kispapáék védik a kiscsajok intim szféráját, de  annyit el lehet árulni, hogy a 3-ból 2 az idősebb korosztály felé kacsingat, és csak 1 az aki a saját korcsoportjában választ.

Már azt is jól megbeszélték egymást közt egyik reggel a kocsiban, hogy majd elosztják a szobákat egymás között, ha férjhez mennek, és Kispapáékat elküldik máshova lakni.

"Papa kezdődik."  Először majd jól lenyúlják Kispapáék dugipénzétt és nyugdíját, majd küldik őket az utcára.

Szép jövőkép.

De addig is, míg ezek bekövetkeznének, Kispapáék a héten is igyekeztek a kiscsajaik kedvében járni. Hátha elkerülik a cudar sorsukat.

Zsófikát minden reggel a Papa fuvarozza biciklin a bölcsibe, míg a csajokat a mama viszi, mert ez volt a külön kérésük. És az ovihoz vezető 10 perces autóúton mindig az autók lápáiról és a jelzőtáblák jelentéséről kell beszélgetni, mert az a hagyomány.

Ovi után a héten többször is volt némi bónusz program: játszás Botondékkal, zumba egy kis játszóházazással megspékelve a mamával, néptánc Mártival, ebéd után hazajövés és játszódélután Tomiéknál, Zitáékkal karöltve,

Szóval Kispapáék azért próbálják bebiztosítani a jövőjüket.

Hétvége már kicsit vegyes vágottra sikeredett, mert Blanka belázasodott csütörtök este, majd szombatra jól be is taknyosodott, így ő nem tudott részt venni Bori ovistárs Blanka szülinapi buliján. Így míg Kismama Zsóvival és Borival partizott egyet, Blanka Kispapával kicsit játszóterezett, majd itthon nyomult.

Vasárnap   a Margitsziget volt a célállomás, ahol egy délelőtti randi volt betervezve Zsófika keresztszüleivel, Stellával, Gáborral, és gyermekeikkel.

 Persze Kispapáéknak sikerült megérkezni kb. majdnem egy órás késéssel, mert mire átszelték a szigetet 2 biciklivel, 1 motorral, egy babakocsival és egy görkorival, az nem egy gyors hadművelet volt. De végül sikerült, és közben becsatlakoztak a szintén arra kolbászoló Gusztiék is.

Kis állatkertezés, mini focibajnokság a nagyréten, kavicsgyűjtés, rohangálás, bringázás, játszóterezés, majd mindenki tiplizett haza,

Soha rosszabbat.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...