vasárnap, május 20, 2012

Blanka: "Életem legszebb napja"

A hétvégén Kispapáék ismét nem unatkoztak és lógatták a lábukat, hiszen drága elsőszülöttjük közelgő 6. szülinapjának a bulijait rendezték meg, vezényelték le. Bár az official nap kedden esedékes, de a bulik ugye hétvégén szok lenni.

Szerencsére Blanka az anitbigyónak köszönhetően elég gyorsan meggyógyult a tüszős mandulagyulladásból, így az utolsó akadály is elhárult, hogy megvalósulhasson a buli. Elég nagy kő gördült Kispapáék és főleg KisBlanka szívéről. A csajszi már péntektől teljes zsongásban élt, kivételesen még a gyógyszer-bevétel is könnyen ment, hisz a cél, a buli megtartása, elég nyomós érv volt.

Kismama péntek este, szombat reggel megsütötte mindkét tortát, a csajok hellyel-közzel segédkeztek, de Kispapa igyekezett őket minél jobban lefoglalni. Edit nagymamáék jó sok szendviccsel, Rita nagymama fasírt-hegyekkel járult hozzá a nemes eseményhez, ami nem máshol, hanem a híres Kacifánt játszóházban került megrendezésre.

Kispapáéknak már jól bejáratott terep ez, hisz Kismama sűrűn megfordul ott zumbázni, mialatt a csajok egy after-ovis-partyt szoktak lenyomni a cimbikkel, amíg a mamák odabent ropják.

A szülinapi fergeteg party 4-től indult, ahová nem kevesebb mint 14 gyerek volt hivatalos tesóstól, szülőstől... A megvadult ovisok rögtön birtokba vették a területet, és tetőfokára vágott a hangulat. Volt aki csendben játszott a játszóházas játékokkal, de a többség inkább a "sport" teremben őrjöngött. Kispapa természetesen nagyszerűen irányította a benti eseményeket, a megvadult kiscsávókat apró gumigolyókkal próbálta szétlőni, volt kötélhúzó verseny, egy kemény akadálypályát is összedobott Kispapa - a próbakörön csak a nylon-alagútba szorult bele. Aztán végre jött a torta. 

KisBlankánál néha eltört a mécses, sok volt az input, de összességében nagyon jól érezte magát. Este az mondta: "Ez volt életem legszebb napja".

A buli 7-kor véget ért, de szűkebb körben még folytatódott a közeli Nemzeti Múzeum kertjében, a Múzeumok Majálisán, ahonnan nem nagyon akaródzott hazamenni senkinek. Csak az apukáknak. A BL-döntő miatt.

Vasárnap aztán ismét indult a pörgés, mert a mise után a Báránykás közösség szülinaposainak az ünneplése volt a Micimackó kertben. Blankán kívül ünnepelték még Kispapáék "fogadott" kisfiát, Gusztit, Botondot és a nyolcéves Krisztit. Újabb torta, nassi és ajándékhegyek, de Blanka nagyon boldog volt.

A buli után újra Múzeum kertezés, spontán és megbeszélt találkozók, kürtös kalács, kenyérlángos, old school kakasos nyalóka, barna házi sör, szotyi, majális hangulat a város szívében.

Megérte.

Képekben:
















3 megjegyzés:

Réka írta...

Kedves Blanka és Kispapáék!

Köszönjük a meghívást!!! Ábel is szuperül érezte magát! A képek pedig magukért beszélnek! Sok, sok ilyen "legszebb" napot még a legnagyobb kiscsajszinak!

Puszi: Ábelanyukája

kispapa írta...

Köszönjük :))) puszik!!

Somiék írta...

Isten éltesse a nagylányt és Titeket is! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...