vasárnap, május 13, 2012

Nagyon lazaaaa

Igazán eseménydús hétvégéje volt Kispapáéknak, a csajoknak nem nagyon lehetett okuk panaszra, bár azért mindig találnak valami nyávogni valót. 

 Pénteken a nagy csajok elkísérték a mamát zumbára a közeli játszóházba, majd Kispapa is csatlakozott hozzájuk Zsófikával a tánc végére. 

A sportolás után csak egy kis szolid fagyizás volt betervezve, de aztán a Mikszáth tér közelében Kispapáék összefutottak Blanka ovistárs Annuskával és szüleikkel, és olyan jól sikerült az ad hoc találkozás, hogy egészen este 11-ig mulatott a két család. A csajszik fel alá pörögtek a Szabó Ervin könyvtár előtt, hallgatták a különböző zenéket az okos telefonról, táncoltak, bújócskáztak, a szülők nosztalgiáztak. 

Közben Annuska anyukáját egy semmiből megjelent mentalista is szórakoztatta. Zsófika is nagyon pörgött, néha ugyan befáradt, de Kispapáéknak igazán nem lehetett szava sem. Persze hazaérve senkit nem kellett altatni, csak sajnos Zsófika másnap reggel 6-kor ébresztőt fújt. 

 Szombat délután aztán a híres Nagy nagycsaládnál jártak vendégségben Kispapáék. A kapcsolat még onnan ered, hogy Orsi anyuka és a Kismama 1 nap különbséggel, ugyanabban a kórházban, ugyanannál a doki bácsinál adtak életet a kis harmadikaiknak, Zsófinak és Nimródnak. Azóta ők már kibővültek Boldival is, Kispapáék kicsit lemaradtak a versenyben. 

Csatlakoztak a vendégséghez kis Emmáék, ahol szintén 3 csajszi van, és szintén ugyanannál a doki bácsinál születtek, mint Kispapáék összes gyermeke.

 A pénteki buli folytatódott 3 családdal, összesen 10 gyerekkel, rengeteg fagyival, pizzával, így a hangulat adott volt. Éljenek a Nagy család(os)ok 

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...