kedd, május 01, 2012

Hosszú a hétvége

Kispapáéknak volt szerencséjük ezt a 4 napot vidéken tölteni, pontosabban a híres nevezetes Tóalmáson, igen nagyszerű társaságban.

Ugyanis sikerült összeszervezni a régi cimbiket, így összejött a régi banda, kiegészülve immár 6 gyerekkel, és ebből 3 Kispapáéké.

Eljöttek ugyanis Bori keresztszülők, Gergővel, és Semőék is Dodival és Marcival.

A kertben szombat délután már 6 gyerek rohangált, ebből mindegyik 2-7 év közötti.

Blanka jól összebandázott Dorkával.

Sikerült egy újabb kóbor cicát (a tavalyi Cirmos után)  odacsábítani, és rájárva a hűtőre kb. 10 percenként etetni sonkával és bio!tejjel. De aztán a játék babakocsiba is betették kicsit és tologatták szegény állatot, aki meglehetősen jól viselte a megpróbáltatásokat.

Borika inkább a szintén 4 éves kereszttesóval Gergővel nyomult, bringáztak, futóbringáztak, motoroztak, kagylókat gyűjtöttek.

Nagy élmény volt ezeknek a budai-pesti gyerekeknek a vidéki élet, minden tíz percben felfedeztek valami hatalmas újdonságot, mint pl. hanya boj, sánta cserebogár, aki csak a hátán tudott pörögni, mert ha hasrafordították, rögtön visszapörgött a hátára, mert az egyik lába kitört.

Zsófika szegényke kicsit nehezen viselte a változást, a sok embert, nagy ramazurit, ha éppen nem cicizett nagy zavarában, akkor a másik nagy szerelme, Bori keresztapu-Marci-ölében időzött.

Esténként a szülőknek is kijárt azért kicsi szórakozás, csak a reggelek indultak nagyon nehezen.

Hétfőn aztán búcsút vettek a vendégek, és megérkeztek Gyuri nagypapáék is. Kedden közös strandolás volt a program, ebéddel és persze fagyizással összekötve. A kiscsajok nagyon élvezték a fürcit, Zsófika különösen bátran nyomult.

Hazafele aztán senkit sem kellett altatni.

képek hamarost.


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...