vasárnap, május 27, 2012

Ovis évzáró II. - A főszerepben: Blanka


 A csütörtök jó kis road movie volt a szülőknek, még egy kis meló a hosszú hétvégét megelőzően, és hogy könnyedén záruljon a nap, illetve induljon a hétvége, egy Blanka ovis évzáró is befigyelt.

A Kispapa elspurizott Zsófikáért a bölcsibe, majd együtt érkeztek az ovihoz, ahol a Blanka már a csoporttal készült az évzáró happeningre. Kismama már Borikával foglalták a helyet az első sorban.
A Zsófika és a Bori persze egyszerre szerettek volna a mama ölében ülni az egyébként is apró ovis székeken a Blanka és cimborái termében, úgyhogy az alaphang hamar adódott. Meg Zsófika persze cicizni is akart volna egyet. De aztán lenyugodtak a kedélyek, ahogyan az ovisok megjelentek.

Szólóáriák, dalok, körtáncok, ki kicsit szégyenlősebben, ki felszabadultabban adta elő magát, zajlottak az események. Blanka is ügyesen adta elő kis mondókáját, olykor kipillantott ugyan az óvónénire, de lenyomta kipipálta a feladatot, utána pedig még felszabadultabban táncikált.

A partyt követően a barátnőkkel és szüleikkel a Mikszáth téren folytatódott az eseménysorozat, rollerek, szaladgálások, némi vacsora kíséretében.








Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...