vasárnap, június 17, 2012

Tánc és after party

Tegnap megvolt a kiscsajok év végi néptáncos bemutatója, egy tök igényes zárógála keretében, és a kis ovis csapat nagyon ügyesnek bizonyult a kb. 5 perces műsorukkal.

Már napokkal előtte persze nagy volt az izgalom, készülődés. Tánc és ruhapróbák, majd hajszalag vásárlás, hogy igazi táncos lányok legyenek, mint a nagyok.

Blanka kicsit izgult is, mert Petra barátnőjével ők indították a performance-ot, de nagyon ügyesek voltak.
 

Igazából csak Kismama parázott közben, mert Borika hajszalagja kibomlott és a földig leért, és attól félt, nehogy a csajszika megbotoljon benne a nagy ugri bugriban


 De szerencsére megúszta.




 A tánc előadás után természetesen következett a már már hagyományosnak mondható Mikszáth téri after-party, ahol Borika keresztszüleivel és Blanka egyik ovistársáékkal vacsiztak egyet Kispapáék.

Az apukák nézték kivetítőn a focit 8görögök, yeee), az anyukák felügyelték a fel-alá rohangáló gyerekeket, szám szerint ötöt.
                    
A csajok nagyon pörögtek, Zsófika tök ráindult megint Bori keresztapa-Marcira, és kisfiára Gergőre. Olyannyira, hogy zokogott, mikor elmentek, és haza akart velük menni.


A buli 11-ig tartott, és természetesen a végén Blanka aludt csak el a székben üldögélve, Zsófi és Borika nyomták még volna tovább.

Nagyon lazák.

 Képekben:

























Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...