szombat, június 30, 2012

Zsófi, a szingli

A nagycsajszik csütörtökön hivatalosan is megkezdték a nyári szabijukat a kemény, megterhelő év után, és meg sem álltak egészen Balatonfüredig, ahol Edit nagymamával és Gyuri nagypapával töltenek el pár napot egy kis üdülőben. 

A csajok már nagyon várták, készültek, bepakoltak mindent három nappal az indulás előtt, volt fürdőruci és nyári ruci próba, hogy minden tökéletesen álljon rajtuk.Pörögnek is a Balaton parton, fürci, fagyi, játék-hegyek.

Esténként lelkesen telefonálnak, és Zsófikával is nagyon aranyosan társalognak, persze szinte minden kérdésük arra irányul: "Zsófi, ugye nem mentél fel az ágyamba?".

Zsófika ez idő alatt pedig élvezi az egykék boldog (?) életét. Még péntekig bölcsizett, de ott is megkezdődött a nyári szabi, szóval most már itthon nyomul majd. 

Kismamával jár egyedül (!) játszótérre, sétálni, játszóházazni, Kispapával vásárolni, bringázni. Fürdik az osztatlan figyelemben.

Persze ennek a hátoldalai is megvannak azért, mert ez a jótét lélek bármennyire is cuki, amit éjszaka művel, az valami borzalom. Még jó, hogy nem elsőnek született a drága.

Hiába új ágy meg minden, Zsófika - aki amúgy sem egy mélyen alvó-  minden éjjel rákezdi 1-2 körül, hogy ő bizony a mama társaságára vágyik, pontosabban cicizne még egy kicsit, és utána esze ágába se jut visszatérni a saját fekhelyére. 

Mikor a nagyok itthon vannak, Kispapáék kényszerpályán mozognak, hogy nehogy felébressze őket is Zsófi, de most úgy gondolták, itt az idő, hogy megregulázzák a csajt.

Ennek ereménye, hogy az elmúlt 2 éjszakát már nem töltötte cicizéssel, ellenben hosszas üvöltéssel, és Kispapával az oldalán, az ágyában. Mert bármikor is Kispapa otthagyta volna, Zsófika rákezdett.

Azért Zsófika is valószínűleg kezdi érezni, hogy ez így nem okés. Miután reggel 6-tól mesét, cicit, kakaót követelt felváltva 5 percenként, és Kispapáék nem túl kedvesen reagáltak, érdeklődni kezdett, hogy mikor is kell indulni a bölcsibe. Mert ő inkább odamenne..


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...