vasárnap, június 03, 2012

Tóalmás reloaded

Az elmúlt hetet Zsófika mandulagyulladás miatt itthon töltötte. Blankának két tejfoga is kiesett, így átvette a vezetést a csoportban a "kinek hány tejfoga esett már ki versenyben". Blanka az első két fognál még nagyon megrémült, mi is lesz, pedig alig vérzett a cucc, nem is fájt. A negyediket már szinte ő húzta ki. Közben a csaj hátéves oltást is kapott, így ő is itthon volt egy napot, és persze szolidarított vele Borika is.

A héten zajlott le az ovis ballagás is, ahol Blanka ugyan nem vett részt, csak passzívan, hiszen ő még marad egy évet, de a legjobb barátnő, Zita viszont elballagott. Blanka most kezdi érteni, hogy jövőre már nem lesz ott Zita, és időnként elszomorodik emiatt. Így természetesen a ballagásra is el kellett menni, vinni búcsúajándékot, egy kis macit, hogy mindig emlékezzen rá.

De azért remélhetőleg sokáig fog tartani ez a barátság, mert a két kis csajszi a kiscsoport első napjától egymásra kattant, nagyon megszerették egymást. Persze nők, így mindig vannak kisebb-nagyobb konfliktusok (épp melyik hercegnő a trendibb, ki melyik szeretne lenni, vagy épp befogadjanak e mást is a játékba), de alapvetően elég harmonikus a viszony.

Ennek jegyében telt a hétvége is Kispapáéknál: meghívták Zitát, a szüleit és a kishúgát Tóalmásra. A lányok már nagyon várták a happeninget, egész héten ezt tervezték az oviban...

Blanka és Bori reggeltől szinte percenként kérdezte, mikor jönnek már Zitáék. Persze érkezés után a szokásos tíz perces zavarban levés bejátszott, de onnantól kezdve a nagyokat alig lehetett látni. Szerencsére Viki, Bori és Zsófi is elég jól egymásra talált. Befigyelt a szokásos homokvár-építés, sütögetés a kertben, rollerezés, bringázás az utcában, fagyizás, séta.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...